Descarcă aplicația

YoloBook Albume foto -
Albume foto deosebite

Albumele YoloBook cu fotografii sunt un mod special de a păstra fotografiile, o modalitate care nu se va demodata niciodată! Albumele noastre foto au un design special, o realizare modernă și elegantă a fotografiilor din album, care vor rămâne amintiri frumoase pentru totdeauna.
Aruncați o privire asupra modelelor noastre de albume foto, comandați și păstrați cele mai dragi momente și amintiri de neuitat.

YoloBook Maxi


Albumele foto YoloBook Maxi sunt unul dintre cele mai simpatice moduri de a păstra 60 de fotografii dragi. Alegeți designul preferat și fotografiile voastre dragi sau surprindeți persoana dragă cu un cadou unic.
Vizualizați produsul
YoloBook Maxi
YoloBook Maxi

YoloBook Mini


Cu ajutorul albumului nostru YoloBook Mini puteți selecta 48 de fotografii preferate din vacanțe sau de la diferite evenimente sau puteți pregăti o astfel de surpriză membrilor de familie și prietenilor voștri.
Vizualizați produsul

YoloBook - realizare aparte de albume foto online


Albumele foto sunt o modalitate tradițională de păstrare a fotografiilor și a amintirilor care vor readuce zâmbetul pe buze mereu. Prin creația de albumele foto YoloBook Maxi și Mini v-am oferit posibilitatea de a păstra toate fotografiile într-un mod simplu și deosebit.

După ce descărcați aplicația noastră, tot ce trebuie să faceți este să alegeți modelul albumului, design-ul lui și să selectați fotografiile dorite. Foto cartea pe care o realizăm pentru voi conține fotografii în ordinea pe care voi o alegeți. Prin doar câteva click-uri realizați un album foto deosebit pe care îl veți răsfoi cu zâmbetul pe buze după ani și ani de viață.
Yolobook realizare unică
YoloBook Photobook cu design

Album foto cu un design deosebit


Albumele YoloBook cu fotografii sunt destinate tuturor și pentru orice ocazie. În gama noastră aveți un număr mare de modele pentru fiecare foto carte, iar astfel puteți asorta foto cartea cu interiorul și aspectul camerei în care doriți să o atașați sau cu ocazia pentru care a fost destinată.

Dacă doriți să vă împodobiți rafturile cu foto cărți care vor cuprinde toate fotografiile din călătorii, alegeți coperta cu designul hărții pământești sau orice alt model pentru călătorii și aventuri. Pentru fotografii de la munte cele mai bune opțiuni de coperți sunt cele cu un design de iarnă sau de sărbători, iar coperțile cu un design al prieteniei sunt cele ideale pentru păstrarea fotografiilor destinate persoanelor dragi cu care împărtășiți cele mai frumoase amintiri.

Albumele noastre YoloBook cu fotografii sunt o idee specială de cadouri care vor rămâne amintiri valoroase pentru totdeauna! Alegeți albumul cu un design special destinat aniversărilor, pentru sărbători sau unul romantic și surprindeți persoanele cele mai dragi!

Cele mai
frecvente întrebări

Am rezumat și enumerat cele mai frecvente întrebări pe care ni le-ați adresat și am făcut tot posibilul de a vă da un răspuns cât mai rapid și eficient. Sperăm că veți găsi toate informațiile necesare aici, iar în caz contrar nu ezitați să ne contactați!


Mai aveți întrebări? Contactați-ne
support[at]yolobook.ro

Calitatea fotografiilor realizate depinde de calitatea fotografiilor pe care le încărcați în aplicație. Pentru a vă asigura că veți primi fotografii realizate calitativ, este necesar de a selecta fotografii calitative, la o rezoluție mai mare.

Produsele noastre se comandă cu ajutorul aplicației noastre mobile YoloBook. Link pentru download:onelink.to/yolobook.

Comanda se face doar prin aplicația noastră YoloBook. Nu se pot trimite fotografiile pe mail sau în inbox.

Livrarea se face în 7-12 zile lucrătoare.

Livrarea este gratuită și se face în 7-12 zile lucrătoare.

Părerile voastre

Tărâmul amintirilor YoloBook crește în fiecare zi, iar pentru acest lucru sunteți voi împreună cu comentarile voastre responsabili! Deoarece acumulăm dorințele voastre, laudele și propunerile pe care ni le oferiți, apoi încercăm să îmbunătățim servicile noastre și să devenim tot mai buni. Iată câteva comentarii minunate, care mereu ne înfrumusețează ziua.

Produse recomandate

YoloBox

YoloBox

  • Album foto / Fotografii / RO

YoloBox este cutiuța cu 30 până la 60 de fotografii polaroid de pe Facebook-ul dvs. sau contul de Instagram, galeria telefonului sau de pe calculator.

YoloFrame

YoloFrame 30x30

  • Fotografii / Ramă / Ramă foto / RO

YoloFrame este rama foto de perete. Splendidă ca decorație, ba chiar mai splendidă ca un păzitor de amintiri. Surprinde deja astăzi pe cineva!

YoloBook Photo Album

YoloBook Mini

  • Album foto / Fotografii / RO

YoloBook este un album foto care conține 48 de fotografii, din galeria telefonului sau a calculatorului, de pe profilul dumneavoastră de Facebook sau Instagram. Cadoul perfect, păzitor...