Descarcă aplicația

YoloBox

Cutiuță cu 60 de fotografii polaroid de pe profilul de Facebook sau contul de Instagram, galeria telefonului sau de pe calculator.

24.99 USD
& livrare gratuită

YoloBox

Cutiuța cu fotografii polaroid

De la 24.99 USD
+0.2 USD per fotografie & livrare gratuită

YoloBox este o cutiuță cu 60 de fotografii polaroid de pe profilul dvs. de Facebook sau contul de Instagram, galeria telefonului sau de pe calculator.

Dimensiuni

10 x 12.7 cm

Print

Imprimantă
foto profesională

Hârtie

Hârtie Fuji Glossy

Livrare

7-12 zile lucrătoare

Informații suplimentare

În ofertă avem două modele diferite de coperte, pe care le puteți alege în funcție de ocazia pentru care comandați.

Calitatea fotografiilor realizate depinde de calitatea și rezoluția fotografiilor pe care le trimiteți.


Ordinea fotografiilor în cutiuță va fi cea pe care ați selectat-o, dar în orice caz o puteți modifica în opțiunea Preview în timp ce verificați dacă ați selectat toate fotografiile pe care le-ați dorit.

De asemenea, trebuie acordată atenție asupra opțiunii crop, pentru a evita decuparea automată din software a părților importate din fotografii.

YoloBox

Cele mai
frecvente întrebări

Am rezumat și enumerat cele mai frecvente întrebări pe care ni le-ați adresat și am făcut tot posibilul de a vă da un răspuns cât mai rapid și eficient. Sperăm că veți găsi toate informațiile necesare aici, iar în caz contrar nu ezitați să ne contactați!


Mai aveți întrebări? Contactați-ne
support[at]yolobook.ro

Calitatea fotografiilor realizate depinde de calitatea fotografiilor pe care le încărcați în aplicație. Pentru a vă asigura că veți primi fotografii realizate calitativ, este necesar de a selecta fotografii calitative, la o rezoluție mai mare.

Produsele noastre se comandă cu ajutorul aplicației noastre mobile YoloBook. Link pentru download:onelink.to/yolobook.

Comanda se face doar prin aplicația noastră YoloBook. Nu se pot trimite fotografiile pe mail sau în inbox.

Livrarea se face în 7-12 zile lucrătoare.

Livrarea este gratuită și se face în 7-12 zile lucrătoare.

Părerile voastre

Tărâmul amintirilor YoloBook crește în fiecare zi, iar pentru acest lucru sunteți voi împreună cu comentarile voastre responsabili! Deoarece acumulăm dorințele voastre, laudele și propunerile pe care ni le oferiți, apoi încercăm să îmbunătățim servicile noastre și să devenim tot mai buni. Iată câteva comentarii minunate, care mereu ne înfrumusețează ziua.

Produse recomandate

YoloBook Photo Album

YoloBook Mini

  • Album foto / Fotografii / RO

YoloBook este un album foto care conține 48 de fotografii, din galeria telefonului sau a calculatorului, de pe profilul dumneavoastră de Facebook sau Instagram. Cadoul perfect, păzitor...

YoloFrame

YoloFrame 30x30

  • Fotografii / Ramă / Ramă foto / RO

YoloFrame este rama foto de perete. Splendidă ca decorație, ba chiar mai splendidă ca un păzitor de amintiri. Surprinde deja astăzi pe cineva!

YoloFrame XL

YoloFrame 30x46

  • Fotografii / Ramă / Ramă foto / RO

YoloFrame XL este rama foto de perete, fabricată din cel mai fin lemn vopsit negru. Alegeți 1 sau 15 fotografii ale dumneavoastră.