Descarcă aplicația

YoloBook Maxi

Album foto cu 60 de fotografii din galeria telefonului dumneavoastră, de pe profilul de Facebook sau Instagram.

22.99 USD
+ livrare gratuită

Media Gallery
Media Gallery
Media Gallery
Media Gallery
Media Gallery

YoloBook Maxi

Album foto cu 60 de fotografii

22.99 USD + livrare gratuită

YoloBook Maxi este un album foto cu 60 de fotografii din galeria telefonului dumneavoastră, de pe profilul de Facebook sau de pe Instagram, cu o printare fată-verso și cu un aspect nou și sofisticat. Compact și practic, cu siguranță vă va aduce un zâmbet pe buze, dar și pe buzele prietenilor și a membrilor de familie. Singurul loc în care amintirile voastre sunt păstrate pentru totdeauna!

Dimensiuni

15 x 15 cm

Print

Digital

Hârtie

170g lucioasă

Livrare

7-12 zile lucrătoare

Informații suplimentare

Albumele foto YoloBook XL sunt pentru orice ocazie. În oferta noastră avem un număr anumit de coperți special concepute, care vor întregi trăirea și mereu vă vor aminti despre momentelor captivate în ele. Fotografiile în albumele foto YoloBook XL au forma pătrată (1:1). Calitatea fotografiilor realizate depinde de calitatea și de rezoluția fotografiilor încărcate. Ordinea fotografiilor în albumul foto va fi cea pe care ați selectat-o, pe care ulterior o puteți modifica în secțiunea Preview, în timp ce verificați dacă ați încărcat toate fotografiile dorite. De asemenea, acordați atenție opțiunii Crop, pentru a se evita decuparea automată a părților importante de către software.

YoloBook Maxi

Colecții actuale

  • All
  • Spring Time XL
  • Summer XL
Oblivision
Oblivision
Oblivision
Oblivision
Oblivision
Oblivision
Oblivision
Oblivision
Oblivision
Oblivision
Oblivision

Cele mai
frecvente întrebări

Am rezumat și enumerat cele mai frecvente întrebări pe care ni le-ați adresat și am făcut tot posibilul de a vă da un răspuns cât mai rapid și eficient. Sperăm că veți găsi toate informațiile necesare aici, iar în caz contrar nu ezitați să ne contactați!


Mai aveți întrebări? Contactați-ne
support[at]yolobook.ro

Calitatea fotografiilor realizate depinde de calitatea fotografiilor pe care le încărcați în aplicație. Pentru a vă asigura că veți primi fotografii realizate calitativ, este necesar de a selecta fotografii calitative, la o rezoluție mai mare.

Produsele noastre se comandă cu ajutorul aplicației noastre mobile YoloBook. Link pentru download:onelink.to/yolobook.

Comanda se face doar prin aplicația noastră YoloBook. Nu se pot trimite fotografiile pe mail sau în inbox.

Livrarea se face în 7-12 zile lucrătoare.

Livrarea este gratuită și se face în 7-12 zile lucrătoare.

Părerile voastre

Tărâmul amintirilor YoloBook crește în fiecare zi, iar pentru acest lucru sunteți voi împreună cu comentarile voastre responsabili! Deoarece acumulăm dorințele voastre, laudele și propunerile pe care ni le oferiți, apoi încercăm să îmbunătățim servicile noastre și să devenim tot mai buni. Iată câteva comentarii minunate, care mereu ne înfrumusețează ziua.

Produse recomandate

YoloBox

YoloBox

  • Album foto / Fotografii / RO

YoloBox este cutiuța cu 30 până la 60 de fotografii polaroid de pe Facebook-ul dvs. sau contul de Instagram, galeria telefonului sau de pe calculator.

YoloFrame

YoloFrame 30x30

  • Fotografii / Ramă / Ramă foto / RO

YoloFrame este rama foto de perete. Splendidă ca decorație, ba chiar mai splendidă ca un păzitor de amintiri. Surprinde deja astăzi pe cineva!

YoloFrame XL

YoloFrame 30x46

  • Fotografii / Ramă / Ramă foto / RO

YoloFrame XL este rama foto de perete, fabricată din cel mai fin lemn vopsit negru. Alegeți 1 sau 15 fotografii ale dumneavoastră.