Descarcă aplicația

YoloFrame
30x46

Ramă foto de perete cu 1 sau 15 fotografii ale dumneavoastă. Splendid ca decorație, ba chiar mai splendid ca un păzitor de amintiri.

21.99 USD
+ livrare gratuită

YoloFrame 30x46

YoloFrame pentru fotografii

21.99 USD livrare gratuită

YoloFrame este rama foto de perete, fabricată din cel mai fin lemn vopsit negru. Este timpul să împodobiți pereții casei dumneavoastră cu rame impecabile și trainice, produse din cel mai fin lemn, care vor perpetua fiecare clipă minunată! Splendidă ca decorație, ba chiar mai splendidă ca un păzitor de amintiri.

Dimensiuni

30 x 46 cm

Print

Imprimantă
digitală profesională

Hârtie

170g hârtie foto lucioasă

Livrare

7-12 zile lucrătoare

Informații suplimentare

Calitatea fotografiilor realizate depinde de calitatea și rezoluția fotografiilor pe care le trimiteți.

Ordinea fotografiilor va fi cea pe care ați selectat-o, dar în orice caz o puteți modifica din opțiunea Preview în timp ce verificați dacă ați selectat toate fotografiile pe care le-ați dorit.


De asemenea, trebuie acordată atenție asupra opțiunii crop, pentru a evita decuparea automată din software a părților importate din fotografii.

YoloFrame-30x46

Cele mai
frecvente întrebări

Am rezumat și enumerat cele mai frecvente întrebări pe care ni le-ați adresat și am făcut tot posibilul de a vă da un răspuns cât mai rapid și eficient. Sperăm că veți găsi toate informațiile necesare aici, iar în caz contrar nu ezitați să ne contactați!


Mai aveți întrebări? Contactați-ne
support[at]yolobook.ro

Calitatea fotografiilor realizate depinde de calitatea fotografiilor pe care le încărcați în aplicație. Pentru a vă asigura că veți primi fotografii realizate calitativ, este necesar de a selecta fotografii calitative, la o rezoluție mai mare.

Produsele noastre se comandă cu ajutorul aplicației noastre mobile YoloBook. Link pentru download:onelink.to/yolobook.

Comanda se face doar prin aplicația noastră YoloBook. Nu se pot trimite fotografiile pe mail sau în inbox.

Livrarea se face în 7-12 zile lucrătoare.

Livrarea este gratuită și se face în 7-12 zile lucrătoare.

Părerile voastre

Tărâmul amintirilor YoloBook crește în fiecare zi, iar pentru acest lucru sunteți voi împreună cu comentarile voastre responsabili! Deoarece acumulăm dorințele voastre, laudele și propunerile pe care ni le oferiți, apoi încercăm să îmbunătățim servicile noastre și să devenim tot mai buni. Iată câteva comentarii minunate, care mereu ne înfrumusețează ziua.

Produse recomandate

YoloBox

YoloBox

  • Album foto / Fotografii / RO

YoloBox este cutiuța cu 30 până la 60 de fotografii polaroid de pe Facebook-ul dvs. sau contul de Instagram, galeria telefonului sau de pe calculator.

YoloBook Photo Album

YoloBook Mini

  • Album foto / Fotografii / RO

YoloBook este un album foto care conține 48 de fotografii, din galeria telefonului sau a calculatorului, de pe profilul dumneavoastră de Facebook sau Instagram. Cadoul perfect, păzitor...

YoloFrame

YoloFrame 30x30

  • Fotografii / Ramă / Ramă foto / RO

YoloFrame este rama foto de perete. Splendidă ca decorație, ba chiar mai splendidă ca un păzitor de amintiri. Surprinde deja astăzi pe cineva!